Reception area to link to an existing building in Manchester, a cost-effective way of creating extra space to a premises as a substitute to bricks and mortar. With the beauty of being able to take it away at any time and us it for a different purpose. This once tripped 20ft shipping container was internally lined in high spec marine rated plywood with sub surface mounted electrics and a double sliding set of patio UPVC doors. With an aperture in the back side wall for customer to match up with a brick aperture in their building. Container was externally painted in non-corrosive anthracite grey container paint, then delivered to site.

 

Spec

New 20ft standard container

Cargo doors removed and panelled in

1 aperture to link to existing building

1x large double sliding white UPVC door

Walls and ceilings lined in 12mm marine plywood

Insulated in Rockwool

Electrics throughout, lights just first fixed for customers pendants

Container externally painted in RAL 7016